Az álmok életre kelnek

2021.04.22

Minden háziasszony álma egy rendezett és hatalmas tárolókapacitással bíró konyha, ahol a bevásárlás után könnyű az elpakolás, főzéskor pedig minden kéznél van. 

Nos, ezt valósítja meg a Vibo: kamraszekrényei mindent elnyelnek, speciális, akár 30 cm széles, a konyhaszekrény adottságait maximálisan kihasználó rendszerei pedig a legnagyobb edényeknek ugyanúgy helyet kínálnak, mint a tisztítószereknek vagy a szemetesnek. Közben pedig a leggyakrabban használt konyhai eszközök a pult felett kampóra is akaszthatók. És ez az álom máshol, a hálószobában és a gardróbban is teljesül az ott kívánatos speciális funkciókhoz tervezett rendszerekkel ... ez a Vibo! 

A VIBO BEMUTATÁSA

A Vibo S.p.a-t 1980-ban egy fiatal pár egy apró műhelyben alapította, fémhuzalokból terveztek és gyártottak különböző termékeket. Tíz éven belül húsz alkalmazottjuk volt és épületet vásároltak Arzignano-ban. Ekkor érkezett a hatalmas lehetőség és kihívás: a bútorgyártás egyik legnagyobb játékosa felkérte őket, hogy tervezzenek egy olyan termékvonalat, amely válaszol az aktuális trendekre és megújítja a belsőépítészeti kiegészítők piacát. Azóta a Vibo folyamatosan fejlődik, amellett, hogy az iparág egyik ikonjává vált termékeivel, technológiai megoldásaival. Ma 70 országban van jelen mintegy 5000 különböző termékkel. Időközben a gyártás Montecchio Maggiore-ba, a központ pedig Trissino-ba költözött, ahol 76 000 m2 áll jelenleg is fejlesztés alatt. A Vibo az ISO 9001 és az ISO 14001-es szabványokat is az elsők között szerezte meg Olaszországban, illetve Európában.

VIBO TERMÉKEK

A Vibo termékei a használhatóság és formatervezés tökéletes kombinációi, amelynek egyetlen célja van: a mindennapi élet kényelmesebbé tétele a konyhában, a hálószobában és gardróbban. Ezek folyamatos fejlesztéséhez jelentenek mérföldkövet a lakberendezőkkel folytatott konzultációk, a folyamatos K+F, az újabb és fejlettebb anyagok utáni kutatás - a Made in Italy hozzáállás.

VIBO - GYÁRTÁS ÉS ALAPANYAGOK

A Vibo, követve a nemzetközi trendeket, egyre inkább a hightech robotikára hagyatkozik a gyártásban, amely naponta átlag 40 tonna fém alapanyagot használ fel és alakít át különböző színű és formájú alumínium, acél és króm (fényes, matt) termékekké. A Vibo által felhasznált króm semmiféle egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaz, a legmagasabb nemzetközi szabványoknak is megfelel és a gyártásban egy kb. 3 órás folyamat eredményeként alakul át huzalból dizájn termékké.

                                                    További Vibo termékeink: