Fogantyú újdonságok

2021.07.21

Tekintettel a profil fogantyú kategória növekvő népszerűségére, a TULIP portfólióját a Tende, a Zoid és a Nary fogantyú profilok modern típusai egészítik ki mostantól. 

Az egyszerű, minimalista forma a TULIP Tende és TULIP Zoid fogantyúkat bármilyen kortárs, modern térbe illővé teszi, és eleganciát kölcsönöz nekik. Kialakításuk a besüllyeszthető profilra emlékeztet, de előnyük az egyszerű, marás nélküli csavaros rögzítés. 

A fogantyú az ajtó teljes szélességében vagy középen is felszerelhető, és remekül néz ki, ha a hosszabb modelleket függőlegesen használjuk a hálószobai szekrényeken. Ellentétben a klasszikus fogantyú profilokkal, amelyeket általában 18 mm vastag anyaghoz terveztek, a Tende és a Zoid kombinálható 19 mm-nél vastagabb frontokon is, vagy fordítva, vékonyabb anyagtípusokon is.

A TULIP Nary modell elegáns, lekerekített formájával teszi teljessé az új termékek hármasát. Rövidebb hosszúságban gombként, hosszabb hosszúságban profil fogantyúként használható. Az ergonomikus alak kényelmes fogást biztosít, az egyszerű kialakítás pedig évekig aktuális lesz.