Lenyűgöző megoldások: Hettich tolóajtó és harmónikaajtó

2021.01.28

Kiváló formatervezés és magas kényelem.

Amikor épp nem főz a konyhájában, úgy a Wing77 harmónikaajtó nagy szárnyai mögött elrejtheti. A teljes konyha berendezést kényelmi funkciókkal láthatja el: Easys elektromechanikus rendszer a fogantyú nélküli hűtőszekrény nyitáshoz, LegaMove a felső szekrények elektromos emelésére és leeresztésére vagy Push to open Silent és Push to move a fogantyúk nélküli szekrény nyitásához.

Recept a teljes hely kihasználásához

Kis hely? Nem probléma! Ilyen helyzetekre a Hettich kidolgozott egy kompakt megoldást. Kicsi, ha nincs használatban, de hatalmas, amikor szüksége van rá - a SlideLine M tolóajtónak (már 300 mm-től) köszönhetően egy elhúzással minden eszköze elérhetővé válik, akár étel tároláshoz, főzéshez vagy étkezéshez.

Panoráma hatású szekrény

A WingLine L harmónikaajtó a komfort egy teljesen új dimenzióját mutatja be. Push to move és Pull to move forradalmi mechanikákkal akár egy kézmozdulattal elérheti a szekrény teljes tartalmát. A nagy szekrény teljes tárolótere automatikusan kinyílik, így biztosítva az első osztályú felhasználói kényelmet.

Továbbá fontos előnyök: kifinomult mozgás, csillapított nyílás és zárás, szerszámok nélküli szerelés, valamint a nyitott ajtó minimális átnyúlása a belső szélességbe, ami lehetővé teszi a belső tér hatékony kihasználását. Szárnyak 25 kg-ig és 2400 mm-es magasságig korlátlanul és biztonságosan kezelhetők: sokoldalú lehetőség hálószobák, konyhák, irodák számára. Egy személy által könnyen felszerelhető a felhasználóbarát alkatrészeknek köszönhetően, nagyon kedvező ár a bútorgyártók megelégedésére.