RÓLUNK

Történet: Kálcsics Ferenc Ügyvezető - 34 évvel ezelőtt végeztem el az asztalos ipari szakmunkásképzőt Magyarországon, majd 20 évet dolgoztam üzemvezetőként az ország egyik vezető bútorgyárában, majd 2005-ben megalapítottam saját bútor-asztalos ipari vállalkozásomat.

Nem csak lakóhelyem és vonzáskörzetében tevékenykedek, hanem 2010 óta németországi beruházásokban veszek részt. 20 fős dolgozói csapatommal szállodákba (stb.) bútor beszerelést is vállalok.

Az ott szerzett tapasztalatok alapján gondoltam úgy, hogy környezetünkben is szükség van egy olyan asztalos ipari cégre, amely a modern, 21. századi gondolkodásmód szerint tud működni. 

Ezért 2019 augusztusában megalakult a Creative Carpenters Kft.

Az egyedi igényeknek teret adva vállaljuk az elképzelt bútor megtervezését, költségkalkulációját, legyártását, szállítását és a beszerelését is elvárt minőségben rugalmasan, garanciával. Cégünk projekt munkákat is vállal. Ezen felül, ha már van elképzelés és látványterv, viszont a felhasználásra szükséges anyagok hiányoznak, forduljon hozzánk bizalommal. Készséggel állunk rendelkezésére.