LAPTERMÉKEINK

Bútorlap    Munkalap   Natúr Forgácslap  Hátfal   MDF   OSB   Rétegelt lemez

Kastamonu: Ezen termékek a nagy német lapgyártó minőségét hozzák kedvező ár érték arányban. Dekorozott forgácslapból 150 színt tudunk kínálni. A cégről: Kiváló a minőségük, ezt a feldolgozó lapszabászatok, bútorgyártók egyöntetűen állítják. Jó és tömör a bútorlap szerkezete, és a laminálás is vastag rajra. A lapok minőségét a folyamatos minőségellenőrzés biztosítja, nagyon jók a karcállósági, vegyszerállósági mutatók. A Kastamonu bútorlapgyár most épült, a legmodernebb technológiával termel, így ez természetesen a minőségben is meglátszik. 

Hiszünk abban, hogy jó terméket csak minőségi alapanyag felhasználásával lehet készíteni. Bútorlap kínálatunk kiválasztásakor erre helyeztük a hangsúlyt. Forgalmazzuk még: EGGER teljes szín és anyag palettáját. Amennyiben ezek a termékek között a Megrendelő nem találja meg a keresett színt, tud választani a FALCO, FOREST, PFLEIDERER és KAINDL bármely terméke és színe közül. 

EVOGLOSS Ez a laptermék újdonság az MDF laptermék családjában. Nagyon elegáns megjelenésű, dekoratív magas fényű termékcsoport, amely magas fényű 0,35 mm vastag PVC fóliával fedett 18 mm vastag. A lapok frontfelülete magas fényű fóliával borított, míg a hátoldal laminált. A lapok 1220 x 2800 mm méretben és 8, 16, 18 mm vastagságban kaphatóak, de nagyobb tételek esetén egyedi méretekre is van lehetőség. A lapok jó karcállósággal, könnyű tisztíthatósággal, és egy modern tükröződő felületi tulajdonsággal emelkednek ki a hasonló termékek kínálatából. Jelenleg 80 szín található meg kínálatunkban.


ISMERTEBB VASALAT TERMÉKEINK

BLUM Az áruválaszték fő oszlopai az AVENTOS zsanéros rendszerek, a LEGRABOX dobozrendszerek, a TANDEMBOX antaro és a METABOX, a MOVENTO és a TANDEM útmutató rendszerek, valamint a CLIP top BLUMOTION bútorpántok nagy része. Élethosszig tartó garancia vonatkozik minden rendszerre. Termékeiket a világ több mint száz országába szállítják.

A Strong termékeit a megbízhatóság és a minőség jellemzi, míg vonzó ár-megoldást jelentenek az ügyfelek számára. A Strong egész sor bútorpántot, fióksínt, LED szalagot, asztallábat és bútorlábat, felnyíló és összecsukható szerkezetet, bútorzárat és sok más bútorvasalatot foglal magába. 

A Camar világelső a bútoripar műszaki vasalatok formatervezésében és gyártásában. A vállalat 1960‑ban alakult, Brianza központjában, Észak-Olaszország hagyományos bútoriparra szakosodott régiójában. A gyártó egyik prioritása a folyamatos műszaki kutatás, amely alapos termékelemzést és tesztelést igényel, majd új megoldásokat és prototípus-tervezést keres.

Hettich: A híres bútorvasalatokat gyártó családi cég székhelye Németországban van és következő majdnem 40 fiókkal rendelkezik világszerte. A márka kínálata közt bútorpántok, fiókrendszerek, fiókok, vasalat tolóajtókhoz és sok más alkatrész a bútorgyártók számára.

Az Italiana Ferramenta 1996-ban alakult, és kiváló minőségű bútoripari tartozékok gyártásával foglalkozik. Ezek elsősorban polc-alátámasztások, csatlakozó anyagok, összecsukható és felnyíló mechanizmusok fogantyú nélküli ajtónyitáshoz, pánt-vasalatok stb. Egyes termékeihez, például az összecsukható és emelő mechanizmusokhoz a vállalat örökös garanciát vállal.

Több mint 60 éve a német Kesseböhmer cég az innovatív megoldások szimbóluma, valamint az eredeti formatervezés, funkcionalitás és minőség garanciája. Az erős ügyfélorientáció segített neki elérni és fenntartani a funkcionális konyhai eszközök vezető beszállítójának pozícióját, ide tartozik a sarokszekrényekbe való drót program, vasalatok, fióksínrendszerek élelmiszer-szekrényekhez stb. A konyhai felszereléseken kívül karaván bútorokat, ergonómikus megoldásokat az irodabútorok stb. számára.

A német Lehmann cég a világ egyik vezető mechanikus és elektronikus zár gyártója. Innovatív és praktikus megoldásoka kínál mind az otthoni, mind az irodai helyiségek számára. A klasszikus reteszelésű hengerrendszerek mellett minden típusú bútorhoz tartoznak számkombinációs zárak, elektronikus zárrendszerek, reteszelő rendszerek is.

A toló, harmonika és szétválasztható ajtórendszerek a Sevroll vállalat tárgykörébe tartoznak. Szintén beépített szekrényeket és lezáró profilokat kínál. A márka termékeit a megbízhatóság, a biztonságos felhasználás és a funkcionalitás jellemzi, összeszerelésük nagyon egyszerű. Termékek széles választéka, teljes rendszerek és hosszú garancia (néhány alkatrészre élethosszig tartó) kielégíti a legigényesebb ügyfelek igényeit is.

A Tulip egy fogantyú-, és fogasmárka, amelynek több mint 2 000 terméke van. Egyben garanciát jelent a kiváló minőségre és modern formatervezésre. A gyűjtemény kielégíti a klasszikus fogantyúk, a decens belső tér és a hagyomány szerelmeseit is, akik rengeteg rusztikus stílusú változat közül választhatnak. A vágott vagy csiszolt felületet sima vagy matt fémmel ötvöző fogantyúk a modern formatervezés szerelmeseit is megszólítják.

Vibo: A hagyományos olasz családi cég már évtizedek óta gyárt a konyhában és az öltözőszekrényekben használatos drót programot. Termékeinek minőségével biztosítja a tartósságot, melyeket a drót jelentős erõssége és a fémbevonat kiválósága jellemez. Ugyanakkor innovatív megoldásokkal és technológiákkal is megjelenik a piacon. A gyártó újdonságai közé tartoznak például az összecsukható gardróbrudak vagy szemétkosarak.

Az ENTRY márka a jó ár-érték arányáról ismert, könnyen szerelhető pántok, gázrugós felnyílók, asztallábak, fióksínek, kosarak elérhetőek. Illetve fogantyúk és fogasok gazdaságos választéka.

Hailo: A német cég 1947 óta arra törekszik, hogy könnyebbé tegye a munkás hétköznapokat a kereskedelemben, az ipar számos területén, akár az otthon "barkácsoló" ezermesterek számára is. Mint az egyik piacvezető gyártó -létrarendszerek, fellépők és hulladék gyűjtők - az innovatív termékek széles skáláját tervezik, fejlesztik és dobják piacra.

ÉLZÁRÓ TERMÉKEINK

HÁZTARTÁSI KIS-ÉS NAGYGÉPEK

Konyhai rozsdamentes acél, silgranit és kerámia mosogatók és csapok

PADLÓ - PARKETTA

Az ARTEO padlók egyaránt jelenítik meg a csúcsminőséget és a dizájn iránti szenvedélyt. A különböző méretű, egymással jól kombinálható padlólapok trendi színeikkel nyújtanak lehetőséget, hogy egyedivé tegye a burkolandó helyiségét. A modern, természetes színek és különböző lapméretek elegyének csak a fantáziánk szab határt!
Felületük szinkronerezett, minden oldalról beépített fugával rendelkezik, valamint kiemelkedő kopásállóságának köszönhetően hosszú életű választás lehet otthon és irodában egyaránt. Az ARTEO padlók antisztatikusak és az ISOWAXX réstömítésnek köszönhetően nedvességállók is. Az ARTEO kínálatában található a színazonos Prestige szegőléc is, ami dupla matt lakkréteggel van lekenve a legmagasabb ellenállóság érdekében.  

2017-tel kezdődően a Kastamonu a Floorpan-termékkel belépett a magyar laminált padló piacra. Az új padlólap mindenki számára, gazdag választékban beszerezhető, gazdaságos, és nagyon egyszerű a felhasználása.

A laminált padlólapok általában ragasztás nélkül lerakható billenő Click rendszerben kaphatóak.

Az Eurowood Chalet laminált padlók egyesítik a szalagparketta és a svédpadló jellegzetes látványát a laminált padló előnyös tulajdonságaival.

BURKOLAT

CERAMIN - A burkolás új dimenziója

Létezik tökéletesen vízálló
melegburkolat! A CERAMIN ásványkompozit lapok 100%-os védelmet nyújtanak a vizes
helyiségekben, így a konyhában és a fürdőszobában is. Tartós, mint a csempe, de sokkal könnyebb.

  • PVC- és egyéb károsanyag mentes, újrahasznosítható
  • magas kopásállóságú
  • könnyű, ragasztva gyakorlatilag törhetetlen
  • használható (akár elektromos) padlófűtéssel is
  • klikkes rendszerű padlólapok (nem muszáj leragasztani)
  • nem igényel speciális eszközöket a felrakása
  • gyorsan, por- és koszmentesen burkolható
  • nem kell fugázni (beépített mikrófugákkal készül)
  • létezik belőle fal- és padlóburkolat iS
  • meglévő burkolatra is feltehető