Az álmok életre kelnek

2021.05.17

Minden háziasszony álma egy rendezett és hatalmas tárolókapacitással bíró konyha, gardrób ahol  könnyű az elpakolás, főzéskor, öltözködéskor pedig minden kéznél van. 

Nos, ezt valósítja meg a Vibo: kamraszekrényei mindent elnyelnek, speciális, akár 30 cm széles, a konyhaszekrény adottságait maximálisan kihasználó rendszerei pedig a legnagyobb edényeknek ugyanúgy helyet kínálnak, mint a tisztítószereknek vagy a szemetesnek. Közben pedig a leggyakrabban használt konyhai eszközök a pult felett kampóra is akaszthatók. És ez az álom máshol, a hálószobában és a gardróbban is teljesül az ott kívánatos speciális funkciókhoz tervezett rendszerekkel ... ez a Vibo! 

A VIBO BEMUTATÁSA

A Vibo S.p.a-t 1980-ban egy fiatal pár egy apró műhelyben alapította, fémhuzalokból terveztek és gyártottak különböző termékeket. Tíz éven belül húsz alkalmazottjuk volt és épületet vásároltak Arzignano-ban. Ekkor érkezett a hatalmas lehetőség és kihívás: a bútorgyártás egyik legnagyobb játékosa felkérte őket, hogy tervezzenek egy olyan termékvonalat, amely válaszol az aktuális trendekre és megújítja a belsőépítészeti kiegészítők piacát. Azóta a Vibo folyamatosan fejlődik, amellett, hogy az iparág egyik ikonjává vált termékeivel, technológiai megoldásaival. Ma 70 országban van jelen mintegy 5000 különböző termékkel. Időközben a gyártás Montecchio Maggiore-ba, a központ pedig Trissino-ba költözött, ahol 76 000 m2 áll jelenleg is fejlesztés alatt. A Vibo az ISO 9001 és az ISO 14001-es szabványokat is az elsők között szerezte meg Olaszországban, illetve Európában.

VIBO TERMÉKEK

A Vibo termékei a használhatóság és formatervezés tökéletes kombinációi, amelynek egyetlen célja van: a mindennapi élet kényelmesebbé tétele a konyhában, a hálószobában és gardróbban. Ezek folyamatos fejlesztéséhez jelentenek mérföldkövet a lakberendezőkkel folytatott konzultációk, a folyamatos K+F, az újabb és fejlettebb anyagok utáni kutatás - a Made in Italy hozzáállás.

Vékonyka, de hatékony - Slim kosarak

A kihúzható kosarak neve Slim (vékony), nem véletlenül: szélessége mindösszesen 15cm, magassága azonban majdnem 200cm! Leginkább a kis méretű konyhákban lehet hatékony segítője a háziasszonyoknak, de a nagyobbakban sem okoz csalódást és bátran használható, ha a rendelkezésre álló tér kihasználásának maximalizálására törekszünk.

A termékcsalád két típusból áll. Az első három kosarat tartalmaz, az első a tartós élelmiszerek, a második a különböző méretű üvegek, míg a harmadik a szükséges tisztítószerek tárolására alkalmas (természetesen kivéve a vödröt). A második változat 6 polcot tartalmaz, helyet biztosít 22 db különböző méretű üveg elhelyezésére és az utolsó kosárban akár tisztítószereket is tárolhat.

A nyertes kosarak

A lengyel bútoripari Meble magazin évente megrendezi a bútorgyártás Gyémántja versenyt (Diament meblarstwa). A versenyen, amely egyben egy sajátos kiállítás is, a bútorgyártók és a bútorgyártáshoz szükséges anyagok gyártói és beszállítói mutatkoznak be. A Démos trade tavaly több, mint 180 versenytárssal szemben vett részt ebben a versenyben a Slim rendszerrel. Ha a VIBO cég drótkosarai, meggyőzve a zsűrit, megnyerték a versenyt kiváló minőségükkel, formatervezésükkel és eredeti megoldásaikkal, higgye el Önt is meg fogják győzni.

Kiváló alapanyag választás

A VIBO folyamatosan fejleszti termékeit, manapság már olyan ellenálló és környezetbarát anyagokat használ, mint a hat vegyértékű króm. Ennek köszönhetően a drótkosarak mindig fényesek és karcmentesek. Az élettartamot tovább hosszabbítja a króm felület alá felvitt négy alapozó réteg. A tárolók nyitása hasonló a klasszikus kamraszekrényekhez, mindkét oldalról hozzáférhetőek (közvetlenül a fal mellé helyezve eltér ettől). A drót oldalfalaknak köszönhetően Ön gyors áttekintést nyer a kosarak tartalmáról, hiszen semmi nem takarja a tároló tartalmát.

VIBO TERMÉKEK

A Vibo termékei a használhatóság és formatervezés tökéletes kombinációi, amelynek egyetlen célja van: a mindennapi élet kényelmesebbé tétele a konyhában, a hálószobában és gardróbban. Ezek folyamatos fejlesztéséhez jelentenek mérföldkövet a lakberendezőkkel folytatott konzultációk, a folyamatos K+F, az újabb és fejlettebb anyagok utáni kutatás - a Made in Italy hozzáállás.