BLOG

Tekintettel a profil fogantyú kategória növekvő népszerűségére, a TULIP portfólióját a Tende, a Zoid és a Nary fogantyú profilok modern típusai egészítik ki mostantól.

CÉGES BLOGUNK BEJEGYZÉSEI

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

Tekintettel a profil fogantyú kategória növekvő népszerűségére, a TULIP portfólióját a Tende, a Zoid és a Nary fogantyú profilok modern típusai egészítik ki mostantól.

Minden háziasszony álma egy rendezett és hatalmas tárolókapacitással bíró konyha, gardrób ahol könnyű az elpakolás, főzéskor, öltözködéskor pedig minden kéznél van.

Soha nincs elég választék a praktikus akasztókból, ezért a Twist forgatható multifunkcionális fogas trendi fekete és matt krómban mostantól elérhető kínálatunkban.

Egy konyha értéke nem csak a külső felület anyagának függvénye. Azok a bútorok, melyek egyszerűen nyílnak, és finoman, halkan záródnak - egy szép és praktikus konyha benyomását keltik. Tapasztalja meg, hogyan teszik a mozgástechnológiák komfortosabbá a konyhai munkát.

Változott számos Kastamonu bútorlap felülete. Az alábbi táblázatban megtekinthető, hogy mely színeknél lehet számítani változásra.

A mobiltelefon életünk részévé vált. A folyamatos használathoz elengedhetetlen, hogy bármikor fel tudjuk tölteni és a közelünkben kényelmesen hozzáférjünk töltőpontokhoz.

Gyorsan fejlődő világunkban egyre modernebb, értékesebb eszközökkel végezzük napi irodai munkánkat, amelyeket munkaidőn kívül szeretnénk biztonságban tudni, nem is beszélve a bizalmas dokumentumokról, amelyeknél létfontosságú a biztonságos tárolás. Erre nyújtunk megoldást a saját márkás Strong új mechanikus és elektronikus bútorzárakkal.

A pajtaajtó egy olyan tolóajtó, amit bárhová beszerelhetünk az otthonunkba. A kezdetekkor kültéri tolóajtóként használták istállóknál. Manapság viszont gyakran használják beltéri tolóajtókként a helymegtakarítás és a dekoratív megjelenés miatt.