Ismerkedjen meg a Hettich termékeivel – 1. rész

2021.04.19

A Hettich termékekről szóló első részben bemutatjuk Önöknek az ArciTech-push to open silent rendszert (P2OSiSy).

Ez a titokzatos, nyelvtörőhöz hasonlító, majdhogynem kémiai képletre emlékeztető rövidítés valójában egy fogantyú nélküli nyitás mechanizmust takar. Működése akár egy elektromechanikus rendszer, valójában azonban egy tisztán mechanikai elveken alapuló szerkezetről van szó, mindenféle kábel nélkül. Ez azt jelenti, hogy ha szeretnénk a fiókot kinyitni, elegendő könnyedén megnyomni az előlapot, zárásnál pedig egyidejűleg csillapít is. Mindez annak köszönhető, hogy a P2OSiSy mechanizmus összeköttetésben áll a csillapított Actro fióksínekkel, melyeknek kapacitása 40 vagy 60kg. 

A mechanizmus előnyeit hosszan sorolhatnánk:

  • Állítható erő a fiók kihúzásánál a megfelelő működésért
  • Állítható távolság a fiók front és a oldal korpusz között (2 - 4mm)
  • Állítható érzékenység a nyomásnál
  • Megbízható nyitás széles fiókoknál szinkronizációs rúd nélkül
  • Lehetséges utólagos szerelés a fiók méretek megváltoztatása nélkül

Lényegében elmondhatjuk, hogy az ArciTech vasalatok teljesítenek minden igényt ami a modern, kényelmes és jól működő bútorokat illeti. Az Actro fiókok 40, 60 és 80kg-os teherbírására jellemző a könnyű és légies működés, hosszú távú csillapítás a csillapított sínek esetében (silent systém - SiSy), fogantyú nélküli nyitás (push to open - P2O) és tökéletesen összekötött sínek SiS P2OSi mechanizmussal. 5 különböző színből választhat (fehér, antracit, pezsgő, nemesacél és ezüst), 2 alap magasságú oldallap (94 és 126) és 4 nem szokványos (186,218,250 és 282) magasító korlát használatával vagy oldallap magasítással TopSide (fém) és DesignSide (üveg vagy egyedi). Nem hiányozhat az evőeszköztartók és belső elválasztó rendszerek teljes sora a fiókok belső ergonomikus kialakításához.

Az ArciTech olyan lehetőség kellene, hogy legyen amit akkor választ, ha maximálisan teljesíteni szeretné ügyfelei igényeit és elvárásait. Mind a kialakítással mind pedig a működéssel kapcsolatos elvárásokat. 

A szerelési és beállítási videót megtalálja itt.


Vásárláshoz kattintson: