Kortalan, rusztikus, klasszikus – a pajtaajtó

2020.09.24

A pajtaajtó egy olyan tolóajtó, amit bárhová beszerelhetünk az otthonunkba. A kezdetekkor kültéri tolóajtóként használták istállóknál. Manapság viszont gyakran használják beltéri tolóajtókként a helymegtakarítás és a dekoratív megjelenés miatt.

Az új Barnio pajtaajtó vasalataink tökéletes kiegészítői lehetnek a vidéki, rusztikus stílusban berendezett belső tereknek, hiszen letisztult eleganciát sugároznak, ezzel a legigényesebb vevők vágyait is teljesítve. A modern, minimalista üveg pajtaajtóktól az indusztriális fém pajtaajtókig mindenféle kivitelezés megvalósítható.

Bár a beltéri pajtaajtókat leggyakrabban a hálószobákban, nappalaikban és konyhákban láthatjuk, az irodákban, fürdőszobákban, öltözőkben is népszerűekké váltak. Míg az önálló tolóajtókat a fürdőszobáknál, kamráknál használják, addig a dupla tolóajtók ideálisak nagy terek elválasztására, így irodákba, nappalikba. Akár egy gyönyörű falfestményként is használhatjuk, miközben tökéletes megoldást kínál szűk terekben.

A pajtaajtók 6 előnye

A pajtaajtók trendivé és egyedi designná váltak sok otthon tulajdonos számára. Akár új házat épít, akár egy szobát átalakít, a pajtaajtó nagyszerű kiegészítője lehet otthonának.

  1. Kiváló formatervezés
  2. Sok féle ajtóstílus
  3. Egyedülálló szerelvények
  4. Helytakarékos
  5. Könnyen kezelhető
  6. Környezetbarát

1. Kiváló formatervezés

A pajtaajtó népszerűségét a széleskörű design lehetőségeknek köszönheti. Egy jól megválasztott pajtaajtó magára vonzza a tekintet, legyen szó akár kamráról, fürdőről, vagy nappaliról. Amellett, hogy sokkal dekoratívabbak, mint a hagyományos ajtók még funkcionalitásban is kiemelkednek.

Attól függően, hogy milyen vasalatot és milyen design opciót választ úgy varázsolhatja modernné vagy rusztikussá belső tereit. A kifinomultabb megjelenést az üveg és rozsdamentes acél lehetőségekkel éri el, míg a fa vagy fém választása vidéki hangulatot nyújthat.


2. Sok féle ajtóstílus

Nálunk többféle pajtaajtó vasalatból választhat, akár kisebbet akár nagyobbat, hansgúlyosabbat szeretne. A vasalatok különböző lehetőségei mellett pajtaajtóból is széles a választék mérettől, designtól, kivitelezéstől függően. 

Amennyiben szüksége van egy jó asztalosra, vegye fel velünk a kapcsolatot, és a legjobbakat ajánljuk Önnek.

3. Egyedülálló szerelvények

Habár a beltéri pajtaajtót egyedi stílusára testre szabhatja, a vasalat fogja igazán hangsúlyossá tenni a koncepciót.

Háromféle verzióban érhetők el kínálatunkban a vasalatok: Simple, Big és Square néven, két féle vezetőprofil hosszúsággal - 2 m és 3 m. A rendszer könnyű mozgással, 80 kg teherbírással rendelkezik, elérhető csillapítós és csillapítás nélküli változatban is. Szerelése könnyű, így a szakemberek is szívesen dolgoznak vele.


4. Helytakarékos

A beltéri pajtaajtókkal stílusosan takaríthat meg helyet, hiszen a tolóajtóval nyitott állapotban a falon foglal el helyet a hagyományos ajtókkal ellentétben. Így lehetősége van több bútorral, vagy dekorációval ékesítenie otthonát, ezzel minden helyet kihasználva. Tipp: üveg pajtaajtóval nagyobbnak tűnik a tér, így azonnal nyitottabb érzést keltve.

5. Könnyen kezelhető

Habár a pajtaajtót gyakran nehéznek és nagynak tekintik igazából nagyon egyszerű a kezelésük, és egyáltalán nem érződik magasztos súlyuk. Mivel ezek az ajtók egy sínen csúsznak, így kis erőfeszítéssel nyithatók és zárhatók. A csillapításos változattal pedig még finomabb nyitás és zárás érhető el. Függetlenül attól, hogy a dupla tolóajtót a hátsó udvarba vagy az önálló tolóajtót az otthonába tervezi imádni fogja a könnyű kezelhetőségét.

6. Környezetbarát

A fenntarthatóság és környezetbarát opciók egyre fontosabbá váltak a mai, modern világban. Mivel a pajtaajtó ajtaja kiváló minőségű fából készül, így tartós, megújuló forrás felhasználásával élvezheti a design adta lehetőségeket. Nagyszerű befektetés, hiszen nagyon hosszú ideig tartanak csere nélkül. Üvegtábla használatával pedig energiát takaríthat meg, hiszen természetes fényt enged be a helyiségbe.


Bízunk termékeink kiválóságában, így 2 év garanciát adunk Barnio pajtaajtó vasalatainkra.

A pajtaajtó használatával egyedivé teheti belső tereit, függetlenül attól, hogy modern, rusztikus vagy a kettő közötti stílus illik Önhöz a leginkább.


Válogasson kedvére lehetőségeink között, akár darabokban, akár készletben.