Központi asztalláb vendéglátó helyiségekbe

2021.06.16

Legyen szó állítható asztallábról, vagy öntöttvas talpazatú, fix asztalláb vasalatról kínálatunkban mindent megtalál.

A jó idő közeledtével szívesen választjuk kedvenc éttermeink, szórakozóhelyeink kikapcsolódásra. Ki ne szeretne a családjával, barátaival eltölteni egy kellemes közös ebédet, vagy legurítani munka után egy sört. Viszont nem minden a kiszolgálás, az is fontos, hogy milyen a dekoráció, milyenek a bútorok egy vendéglátó egységnél. Szeretnénk bemutatni pár vendég vonzó asztalláb lehetőséget, mely a munkát is megkönnyítheti.

Amennyiben egy egyszerű asztalláb vasalatot szeretne, úgy az egyik lehetőség a jobb árfekvésű öntöttvas talpazatú BM 010 központi asztalláb, melyből a 720 mm magasságú típus fekete, szürke és króm színben is elérhető raktárról. Az asztalláb tömege 36 kg, amire még jön az asztallap, így egy stabil étkezőasztalt is varázsolhatunk belőle. Ráadásul a lábhoz adapter is használható, ha üveg asztallapot szeretne

Van, amikor a design a legfontosabb. Ebben az esetben ajánljuk a lengyel Mila Design termékeit akik a modern és funkcionális acél lábazat, munka- és irodabútorok, szekrények, éttermi és szállodai berendezések tervezésére és gyártására, valamint egyedi projektek megvalósítására specializálódott. A lábazatok és bútorkeretek kiváló minőségű acélprofilokból és acéllemezekből készülnek, majd porfestékkel szórják le őket. A kínálat acél bútorlábakból, fix asztalkonstrukciókból és lábazatokból, amelyek magassága mechanikusan vagy elektromosan állítható, profil-asztallábakból és központi (bisztró) lábakból áll.

Kiemelendő a NEX dizájn központi asztallábak csoportja, mely három vagy négy karos változatban készül és kényelmes 720 mm magassággal igazán kiemelkedő színvonalat biztosít az adott térben.

Végezetül, de nem utolsó sorban egy igazi exkluzív különlegességgel készültünk, a Kesseböhmer állítható magasságú központi asztallábbal. Míg a króm, ezüst és fehér asztallábakat rendelésre, a fekete színűt már raktárról is kérheti. Magassága teleszkóposan állítható 653 és 1100 mm között, így nappal kiváló kávézásra vagy étkezésre, míg este a magasságot feljebb véve ideális baráti összejövetelekre. A magasságállítás gyors, csendes és elegáns módja, hogy mindig a saját és vendégei igényeire szabja a kiszolgálást. A teleszkóp az asztallap alá rögzített kar segítségével működtethető. 

További központi asztallábak: