Modern mobiltelefon töltés?

2021.02.02

A mobiltelefon életünk részévé vált. A folyamatos használathoz elengedhetetlen, hogy bármikor fel tudjuk tölteni és a közelünkben kényelmesen hozzáférjünk töltőpontokhoz.

Magyarországon okostelefont 5,3 millióan használnak az eNet kutatása alapján. Viszont a felsőkategóriás telefonok üzemideje is csupán 1-2 nap huzamosabb használat mellett.

Ezért fontos, hogy mindig kéznél legyen egy töltőpont. Manapság a telefon töltése lehetséges éttermekben, bevásárlóközpontokban, de akár egy parkban lévő padon is.

Mik a modern tendenciák ezen a területen? A mai trendet főleg kétfelé bonthatjuk: vagy minimalista vagy éppen ellenkezőleg, maximalista. Éppen ezért mindenre van megoldásunk.

Minimalista USB töltőpont, a VersaPick

Egy kis USB töltőpont amit akárhová elrejthet - a bútor szélekbe, asztal alá, vagy éppen ellenkezőleg, a konyhaszigeten is elhelyezheti. Minden amire szüksége van egy megfelelő USB kábel. A VersaPick kínálatában több féle színből és formából válogathat.

Vezeték nélküli töltő: Qi1001

Tudta, hogy a mobiltelefonját és más eszközeit vezeték nélkül is lehet tölteni? Felejtse el a bosszantó kábeleket! A Qi technológia induktív töltés elvén működik, ilyen elven működnek az indukciós főzőlapok is. Az elektromos áram mágneses mezőt hoz létre, ami elektromos feszültséget generál, ez pedig képes vezeték nélkül tölteni az erre alkalmas eszközök akkumulátorát. Arra figyeljen, hogy telefonjának, eszközének támogatnia kell ezt a technológiát. Alternatív megoldásként megvásárolhat egy olyan adaptert, amelyet elrejthet a mobil hátoldalán, vagy a fedele alatt.

Ön számára is elérhető a vezeték nélküli töltésre képes bútor! A Qi1001 töltőt a lapba szerelheti úgy, hogy legfeljebb 3 mm anyag maradjon a mobil és a töltő között. A töltő ezáltal tökéletesen rejtett, nem zavarja a bútorok kialakítását.