Motion – Magasfokú mozgáskomfort

2021.03.24

Érezze jól magát konyhájában!

Egy konyha értéke nem csak a külső felület anyagának függvénye. Azok a bútorok, melyek egyszerűen nyílnak, és finoman, halkan záródnak - egy szép és praktikus konyha benyomását keltik. Tapasztalja meg, hogyan teszik a mozgástechnológiák komfortosabbá a konyhai munkát.

Tekintse meg a Blum bemutatófilmét:

A mozgás nem egyenlő a mozgatással.

Egy konyha használata keltsen jó érzést- már csak azért is, mert legalább 15 évig, vagy még tovább használjuk. Érdemes konyhavásárláskor a különféle technológiákat kipróbálni és összehasonlítani! Mivel a különbségek a részletekben vannak.

Nyitás erőlködés nélkül

Mivel a konyhabútorokat sokat használjuk, fontos,hogy könnyedén nyíljanak. Mindegy, hogy fogantyúval, vagy anélkül. A mechanikus vagy elektronikus nyitásrásegítéssel a bútorok egy egyszerű érintéssel nyílnak.

Egyszerű kezelhetőség

Figyeljen arra, hogy a fiók egyszerűen kezelhető legyen. Különösen akkor, ha később jól meg lesznek pakolva. A nehéz, széles felnyílók is legyenek könnyen mozgathatók, és bármely pozícióban megállíthatók.

Komfortos zárás

A jó csillapítással felszerelt fiókok, felnyílók és ajtók finoman és csendesen záródnak. A felnyílók egy jól elérhető kapcsolóval egy gombnyomással elektromosan záródnak.

" A konyhai fiókokat, ajtókat vagy felnyílókat naponta több mint 80-szor nyitjuk és zárjuk. A praktikus technológiák segítenek ebben."

Innovatív mozgástechnológiák

A mechanikus vagy elektromos nyitásrásegítéssel felszerelt bútorok könnyen kezelhetők. A csillapítással a felnyílók, ajtók vagy fiókok érezhetően finomabban záródnak. Ezért informálódjon ezekről a temékekről: BLUMOTION, SERVO-DRIVE, TIP-ON BLUMOTION és TIP-ON.

Mechanikusan csillapított zárás - BLUMOTION-nal

A BLUMOTION csillapítórendszer finoman és halkan zárja a fiókokat, ajtókat és felnyílókat. Mindegy mekkora a súly, és milyen a lendület

Minden termékcsoportba beépítve

A BLUMOTION a felnyíló vasalatoknál, kivetőpántoknál, fiók- és vezetősínrendszereknél be van építve. Alternatívaként, a beépített csillapítás nélküli kivetőpántoknál a BLUMOTION egy egyszerű felpattintással utólag is felszerelhető.

Kihúzórendszerek                 Kivetőpántrendszerek              Felnyíló vasalatrendszerek

Elektromos nyitás és csillapított zárás - SERVO-DRIVE

Elegendő egy könnyed érintés az előlapra kézzel, térddel vagy lábbal és a fiókok vagy felnyílók szinte maguktól nyílnak - köszönhetően a SERVO-DRIVE elektromos nyitásrásegítésnek. Egyedi megoldás lehet a hűtőszekrényeknél vagy hulladéktároló fiókoknál is. A felnyílók egy jól elérhető kapcsolóval egy gombnyomással elektromosan záródnak.

Mechanikus nyitás és csillapított zárás - TIP-ON BLUMOTION

Az innovatív technológia kombinálja a fogantyú nélküli fiókoknál a könnyed nyitást és a finom záródást, teljesen mechanikusan. Mindegy, hogy az előlapot hogyan és melyik részén érinti meg, a fiók szinte magától nyílik, a finom zárás pedig egy kis lendülettel.

Mechanikus nyitás - TIP-ON egységgel

A TIP-ON egységgel a fogantyú nélküli fiókok, ajtók és felnyílók mechanikusan nyílnak - elegendő egy rövid érintés az előlapra. A zárás egy könnyed visszanyomással történik.

Három alkalmazás

A felnyílókat, ajtókat és kihúzókat vasalatainkkal egyedileg alakíthatja ki, és magasszintű kezelési komforttal szerelheti fel - a konyhában és egyéb más lakóterekben is. A fogantyú nélküli megoldások kivitelezéséhez rendelkezésre állnak mozgástechnológiáink.

Négy mozgástechnológia

A BLUMOTION, SERVO-DRIVE, TIP-ON BLUMOTION és TIP-ON egységekkel a fogantyú nélküli bútorok különféle komfortfokozatban készíthetők el. Elektromos vagy mechanikus - programunk hozzáillő megoldásokat nyújt a legkülönfélébb követelményekhez.

Egyenesvonalú és szögletes

A Blum mozgatástechnológiájával a fogantyú nélküli felnyílók, ajtók és kihúzók minimális 2,5 mm-es frontréssel megvalósíthatók. Ezáltal nagy kialakítási szabadságot nyerünk a fogantyú nélküli bútoroknál bármely lakótérben - a konyhában is!

Praktikus és komfortos

A mozgatástechnológiák kellemessé, kényelmessé és ergonomikussá teszik a bútorhasználatot, főleg a könnyed nyitás által. Elegendő egy finom érintés a kézzel, csípővel vagy térddel, és a felnyílók, ajtók, kihúzók szinte már maguktól nyílnak is.

Végtelenül sok lehetőség

A Blum mozgatástechnológiái támogatják a fogantyú nélküli felnyílók, ajtók és kihúzók kialakítását. Minden lakótérhez van megoldás: teljesen elektronikus, tisztán mechanikus vagy kombinált.

Komfortos és pontos

A komfortos állítási lehetőségek hozzájárulnak a harmonikus összképhez. Sok alkatrész szerszám nélkül állítható. Egy pontos és tartósan egységes fugakép néhány kézmozdulattal beállítható.


Zónatervező

Szeretné tudni mennyi tárolóhelyet tervezzen új konyhájába? Ebben segít Önnek a zónatervező:

1. Tárolandók kiválasztása
2. Mennyiség meghatározása
3. És már meg is kapja a tárolandók listáját, és javaslatokat a funkcionális megoldásokra

Következő blogbejegyzésünkben részletesebben bemutatjuk a SERVO-DRIVE, TIP-ON BLUMOTION és a sima TIP-ON rendszereket.