Tulip - érinthető minőség

2020.08.05

A Tulip márka azért született, mert fontos a választék. Fém, fa, porcelán... több mint 2 000 különböző fajta minőségi fogantyút és bútorgombot kínálunk számos anyagban, színben és formai kivitelben. Bármit is keres, fogantyúink a szívéhez szólnak majd. 


Termékeink minőségét csak érintéssel fedezheti fel. Látogasson el boltunkba, hogy személyesen nézze meg kínálatunkat. Az első találkozás és érintés döntő. Elégedett vásárlóink már tudják, hogy a tökéletes otthon a megfelelő részletekben rejlik. 

Zala megyében egyedüliként alig 1 év alatt cégünk kiemelt TULIP márka forgalmazó lett! Bár az elmúlt évek trendje az úgynevezett "fogantyú nélküli" konyha volt, mely a minimalizmust és a letisztult vonalakat reprezentálta, most újra előtérbe kerül a rusztikus design, a Provence stílusú konyha, a vidékies bútorok, illetve a modern, divatos design. A megfelelő fogantyúk kiválasztása nagyon fontos szerepet játszanak a bútor megtervezése vagy felújítása esetén. Egy jól megválasztott fogantyú életet tud lehelni akár egy régi stílusú bútorba is, vagy egyszerűen felfrissíti a már meglévőt. Látogasson el boltunkba, ahol megtekintheti bemutató termékeinket: 8800 Nagykanizsa, Vár utca 12. 

Leadhatja rendelését otthonról is, melyet a GLS futárszolgálat szállít házhoz: 

https://bit.ly/3eLfUc9

FÉM FOGANTYÚK ÉS BÚTORGOMBOK

Elegancia, praktikusság és hosszú élettartam - ezek a védjegyei a Tulip kollekció fém fogantyúinak és gombjainak. Kiemelkednek mind a hagyományos belső terekben, mind a modern otthonokban.

FA FOGANTYÚK ÉS BÚTORGOMBOK

Engedje, hogy inspirálja a világ egyik legjobb tervezője, a természet. Tegye meghitté otthonát a Tulip kollekció időtlen eleganciát sugárzó fa fogantyúival és gombjaival.

RUSZTIKUS ÉS PORCELÁN FOGANTYÚK ÉS GOMBOK

Gyengéd elegancia a romantikus lelkek számára sárgaréz és porcelán formájában. Tegye varázslatossá otthonát emlékezve a gyermekkor, az ünnep és a kamilla illatára a szekrényben.

SÜLLYESZTETT FOGANTYÚK ÉS PROFILOK

A megfelelő tolóajtó fogantyút keresi? A süllyesztett fogantyúknak és profiloknak köszönhetően elkerülheti az ujjak becsípését vagy a szomszédos ajtók széleivel való ütközést.

GYERMEK- ÉS MŰANYAG- FOGANTYÚK ÉS GOMBOK

Vidám, színes, megbízható. Az Ön kisgyermekei is megérdemlik az érinthető minőséget. Ajándékozza meg őket olyan játékos stílusokkal, amiktől nem csak a gyerekszoba, hanem a gyermekek szemei is felragyognak.

FOGASOK

Harmonizálja háztartásának megjelenését az utolsó részletig! A Tulip fogasok nagyszerűen illeszkednek mindenhova, ahova a ruháját szeretné akasztani.

Ha Ön belsőépítész, asztalos, konyhastúdió vezető vagy csak saját konyhájába megbízható bútorvasalat beszállítót keres vegye fel velünk a kapcsolatot, minden kérdésre szívesen válaszolunk!

RAGADJUK MEG EGYÜTT A LEHETŐSÉGET