Twist forgatható multifunkcionális fogas

2021.04.15

Soha nincs elég választék a praktikus akasztókból, ezért a Twist forgatható multifunkcionális fogas trendi fekete és matt krómban mostantól elérhető kínálatunkban.

Mi teszi egyedivé? A nem hagyományos és sokoldalú használat, mely kényelmes tárolást tesz lehetővé. A Twist fogas mindenhol praktikusan elfér, három ágára könnyen felakaszthat bármit, ráadásul az alsó rész forgathatóságának köszönhetően segít, hogy bármikor bármihez hozzáférjen.

  • A fürdőszobában több féle törölköző tárolására is használhatja, ezzel helyet megtakarítva egy elegáns kivitelben.
  • A konyhában ezzel az egyszerű újítással mindig kéznél lesznek a szükséges konyhai eszközök a megfelelő pillanatban, mint a fakanál, merőkanál vagy konyharuha.
  • A szekrényekben ideális választás olyan ruhadarabok tárolására, mint a nyakkendők, sálak, széldzsekik.
  • Elege van abból, hogy télen csak a kesztyű egyik felét találja? Az előszobába felszerelve könnyen felakaszthatja a kesztyűket így nem kell tovább keresgélnie.
  • Rendetlenség a garázsban? Hová tűnt már megint a szerszám? A forgaható Twist akasztókkal könnyebben megtalálhatja amit keres.

Ráadásul nem csak otthonokhoz ajánljuk. Ezt a fogasfajtát a szállásadók és vendéglők is értékelik. Ön, mint vendég, vagy mint asztalt kínáló házigazda biztosan többször belefutott abba, hogy nincs hova akasztani a táskát, sálat, vagy akár az esernyőt, sportosabbaknak a sisakot egy-egy étkezés közben. Az asztalra szerelve egy ilyen egyszerű megoldással kényelmesebbé teheti a vendégek tartózkódását, emelheti a komfortérzetüket és számíthat rá, hogy legközelebb is Önt választják.

További információért keressen minket elérhetőségeink egyikén.