Viszlát, rendezetlen fiókok!

2021.02.10

SpaceFlexx - az első fiókrendszerező, amely képes alkalmazkodni

A modern konyha egyre igényesebb nemcsak a gyártáshoz felhasznált anyagok és az ergonómiailag elrendezett zónák, hanem a kifinomultan rendezett belső tér tekintetében is. A tárolt eszközök áttekinthetőségének fontossága, többnyire a mindennapi használat során mutatkozik meg. A konyhai munka is lehet szórakoztató, ha minden kéznél van, és ott, ahol szükség van rá.

A hétköznapi fiókrendszerezőket előbb az szerint kell rendezni, hogy mit szeretne tárolni bennük. Ez a jobbik eset. Gyakoribb eset, hogy az üres fiókba szépen különféle dobozokat raknak úgy, hogy a lehető legtöbb elférjen. De a rendnek azonnal befellegzett amint a megfelelő dobozt kezdjük keresni. És amikor megvan, csak nagyon nehezen talál megfelelő fedőt.

Mondjon búcsút ennek a "rendszernek"! A SpaceFlexx rendszerező alkalmazkodik a különböző formájú és méretű tárolóedényekhez. Több kis tárolója van, vagy fiókjában a nagyobb dobozok vannak túlsúlyban? A SpaceFlexx számára egyik sem probléma.

Egy keretről van szó, öt rugalmas elválasztóövvel. Kifinomultak, és szinte észrevehetetlenek a fiókban, így mindent azonnal megtalálhat, amire szüksége van, és használat után gyorsan a helyére is teheti. A speciálisan ellenálló, high-tech nesttex® szövet, amelyből az övek készülnek, ártalmatlan az egészségre. Szükség esetén az övek mosógépben moshatók.

A szerkezet összeállítása nagyon egyszerű, és a fiókba még könnyebben beszerelhető. Nincs szüksége szerszámokra vagy szerelési segédeszközökre. Összerakja, beteszi a kész fiókba, és ennyi. A SpaceFlexx olyan fiókba illik, amelynek szélessége legalább 60 cm, mélysége pedig 47,2 cm. A 13 cm magasság elegendő ahhoz, hogy a tárgyakat a helyükön tartsa, és azok ne essenek ki a fiókból.

Legyen a konyhája egy olyan hely, ahol öröm a munka, és szerezzen be egy SpaceFlexx rendszert, amely alkalmazkodik majd igényeihez.

Többet szeretnék tudni


Szeretném látni milyen könnyen összeszerelhető